Спешен кредит
Кредитиране

Спешен кредит веднага

Как да вземем спешен кредит веднага?

Били ли сте в ситуация, в която ви трябва кредит, но спешно? Парите са ви нужни сега, не може да чакате въобще. Да, на всеки е възможно да се случи. Кой е правилния начин и как да постъпите, ако ви трябват парите веднага?

Всъщност, правилния начин е този, при който ще получите възможно най-бързо заема, от който се нуждаете и то при изгодни условия. Разбира се, че условията въобще не са без значение и не са за подценяване. Не бива да се съгласявате на всичко или пък да прибягвате към кредити от частни лица, заложни къщи или да търсите „уреждане“ на заем. Съвсем спокойно може да получите кредит без да търсите каквото и да е съдействие от трети лица.

 

Какви стъпки да следвате, за да получите парите при най-изгодни условия?

  • Запазете спокойствие и помислете без да се поддавате на емоции. Колко е спешна необходимостта от пари и как може да ги осигурите – чрез кредит или помощ от приятел или роднина?
  • С какво време разполагате? Имайте предвид, че кредитните компании вече отпускат заемите много по-бързо. В рамките на няколко часа е възможно да получите исканата сума. Много зависи от часа на заявяване, но като цяло за един работен ден е напълно възможно. Така, че ако може да изчакате един ден, ще получите сумата при приемливи за вас условия.
  • Сравнете условията на няколко кредитни институции и заявете желаната сума в тази, която ви предоставя добри условия.
  • Ако до момента не сте ползвали бързи кредити, разгледайте внимателно всички условия, за да не останете изненадани и то неприятно.
  • Проучете възможностите да ползвате кредит с 0% лихва. Ако сте нов клиент за кредитната компания, то може да се възползвате от подобно предложение.
  Ипотечен кредит на акт 14

Реално погледнато има много възможности да получите кредит, ако спешно се нуждаете от парите. Но бъдете предпазливи, проучете, прочетете условията и едва тогава подайте искане.

Спешен кредит веднага – възможен ли е?

Може да получите кредит веднага, но при много по-високи лихви. Разбира се, това може да се случи до определена по-малка сума. Трябва да си дадете ясна сметка, ще може ли да върнете взетата сума с начислените лихви и това ще ви затрудни ли? Ако имате дори и малки съмнения, не предприемайте подобни стъпки.

Ако видите обява от типа „Давам спешни кредити“ бъдете много внимателни и предпазливи. Проучете кой отпуска тези кредити – фирма или частно лице е? Трябва да сте наясно кой е кредитора и при какви условия ще ви отпусне исканата сума. Не забравяйте, че връщането на сумата е ваш ангажимент и със сигурност, когато настъпи падежа няма да ви е лесно, ако не разполагате със сумата за вноска. Обикновено при този тип кредити не се дава възможност за разсрочване на вноски, а директно се пристъпва към събиране на вземанията. Ето защо, не бива да се впускате в необмислено теглене по обяви.

Спешни кредити без доходи

Ако не може да докажете доходите си, то може да ползвате кредит от фирма за бързи кредити, която не разглежда финансовото състояние. Важно е, обаче да уточним дали не може да докажете доходите или нямате доходи? Ако нямате доходи е логично въобще да не помисляте да теглите заем особено, ако нямате ясна представа как може да го погасявате.

  Защо да вземете бързи кредити?

Ако не може да докажете доходи е друг въпрос. Платежоспособни сте, но работодателят ви не желае да удостовери дохода или пък работите без договор. Кредитните компании правят подобно разграничение. Затова не е нужно да прибягвате към най-скъпия кредит само, защото не може да докажете доход.

Спешни кредити с лошо цкр?

Най-лесния начин е да подадете заявлението си в кредитна компания, която не разглежда кредитната история. Ако разполагате с недвижим имот може да го ипотекирате и срещу него да получите по-голяма сума.

Начин да изтеглите кредит дори с лошо цкр има, но при влошена история и теглене на нов кредит, как бихте връщали заемите? Независимо дали сте ипотекирали имот или не, кредитните институции ще използват всякакви начини, за да си върнат парите. Трябва да помислите готови ли сте за подобно развитие на нещата.

Всъщност с наличие на проблемни вече кредити, причината да изтеглите нов трябва наистина да е от спешен характер, че да увеличите дълговете си. В противен случай не предприемайте стъпки да изтеглите кредит. Това, че може да ви бъде отпуснат не означава, че е най-доброто решение за вас.

 

 

 

Вижте още

Има ли заеми за пенсионери?

Кредит за започване на бизнес. Стъпка по стъпка!

Радостин Валеов

Ипотечен кредит на акт 14

admin