безлихевн заем
Кредитиране Финанси

Как да получим безлихвен кредит за 1 месец

Как да получим безлихвен кредит за 1 месец без никакви оскъпявания?

  Понякога промоциите от банки казват, че можете да вземете заем без лихва. Кредитодателят обаче никога няма да пропусне собствената си изгода. Преди да пристъпите към изпълнение и сключване на споразумение, е важно да разберете какво е безлихвен заем и какви характеристики има една привидно изгодна оферта.

Какво е безлихвен заем?

Безлихвен период се нарича гратисен период, през който кредитополучателят може да изразходва средства, без да изчислява лихвен процент.

От правна гледна точка план на вноски и безлихвен заем са различни понятия. Целта обаче остава същата – да се вземат пари и да се изплати дългът в бъдеще, без да се надплаща сумата на лихвите.

Разсрочването е услуга, която ви позволява да купувате стоки или услуги с последващо изплащане на дълг на вноски. По правило такава услуга се предоставя от магазини, а банката действа като гарант за транзакцията. Има обаче минус – вноските не се предоставят в дългосрочен план, за разлика от потребителския заем. Но в същото време кредитополучателят може да закупи дългоочаквания продукт без надплащане.

Кредитна карта с гратисен период

Кредитна карта с гратисен период може да бъде оптималното решение, ако се използва правилно . Достатъчно е да върнете сумата, изразходвана преди края на този период. Като правило е препоръчително да използвате кредитна карта за покупки в магазин или в интернет. Средният гратисен период е 50-60 дни. Но предложенията с удължен период от 100 и дори 180 дни започнаха да се появяват на пазара поради засилената конкуренция на пазара.

  Бързи кредити: как работят и как да ги вземем?

Как работи безлихвеният заем?

Закупуването на стоки на вноски се превърна в ежедневна практика. Клиентът трябва да сключи договор с магазина, въз основа на който продавачът ще възстанови лихвите на кредитора. При скъпи покупки вноските могат да бъдат до 2-3 години, през които определена сума се изплаща месечно.

 

 

Заем с гратисен период

Свързването с организация за финансиране е една от опциите, при които можете да получите пари по карта или в брой без лихва. При кандидатстване за безлихвен заем условията могат да бъдат различни. Най-често това е рекламна кампания за привличане на нови клиенти. При многократен контакт, на клиента се начислява дневна ставка от 0,5-2%.

Как да получите безлихвен кредит?

Безлихвени заеми за предприятия или физически лица се издават в банка. За да кандидатствате, трябва лично да посетите клона на организацията или да попълните заявление онлайн. В първия случай ще се изисква по -обширен пакет документи, в зависимост от сумата.

Ако бъде одобрен, трябва да отидете в банковия клон, за да подпишете споразумението и да получите пари в личната си сметка. В банката средствата могат да бъдат получени и по удобен начин (към карта, електронен портфейл, куриер или чрез система за парични преводи).

Вижте още

Кредити за пенсионери – всичко, което трябва да знаете за тях

Радостин Валеов

Кой е най-добрият бърз кредит за вас?

admin

Защо да вземете бързи кредити?

Радостин Валеов