Договор за кредит
Кредитиране

Договор за кредит

Как се сключва договор за кредит 

Когато подписвате договор за бърз онлайн кредит от небанково дружество, трябва внимателно да прочетете цялата информация, за да разберете дали отговаряте на  наложените условия.  На практика няма място за притеснение, защото хората, които са използвали бърз онлайн кредит от финансова институция и не са се информирали подробно за цялата необходима информация преди подписването на договора, отново и отново прибягват  до такъв бърз онлайн кредит. Това се дължи на факта, че дейността на финансовите къщи, които оперират на кредитния пазар у нас, са обект на строг контрол и мониторинг от страна на БНБ. Те са сертифицирани и лицензирани, така че дейността име е напълно легитимна и всички клаузи в договорите са ясни и прозрачни.

Договор за банков кредит

Когато се обърнете към банкова финансова институция, за да ви бъде отпуснат бърз кредит, е добре да проучите цялата необходима информация още преди подписването на договора. Всъщност, при банковите кредити възстановяването на сумата на парите, ще бъде много по-трудно, отколкото първоначално сте си мислели. Макар, че банковите кредити първоначално изглеждат по-изгодни поради по-ниския лихвен процент, се удържат такси като например, такса за одобрение. Ето защо един небанков кредит с неголяма сума и кратък период може да бъде по-добрия вариант за вас.

  Предимствата на онлайн кредитирането: Бързо, удобно и достъпно

 

Договор за кредит между физически лица

Договорът за кредит между физически лица се налага понякога, когато хората инцидентно се финансират поради определени причини. При тази непрофесионална разновидност на финансиране, физическите лица си имат доверие, но се налага писмено оформяне с превантивна цел. Този договор играе роля и на доказателство на кредитната операция между физическите лица, в съответствие с условията на данъчното законодателство за доказване на приходи, разходи и произход на финансови активи. Договорът за кредит между гражданите се прави и въз основа на задълженията за деклариране на кредитите в годишните данъчни декларации. За използване на парите Заемателят е длъжен да плати лихва, само когато това е изрично вписано в договора. В противен случай той може да бъде и безвъзмезден.

 

Кандидатствайте дистанционно от избраната от вас кредитната компания само с лична карта, без удостоверение за доход и без обезпечение. Ще получите пари назаем автоматично без да се редите по опашки и без събеседване с банкови служители от различни отдели. Натиснете бутона Заяви, попълнете данните си и изчакайте обаждане.

 

Договор за кредит образец / Договор за паричен заем между физически лица-бланка

 

договор за кредит образец

 

Вижте още

Кредит за започване на бизнес. Стъпка по стъпка!

Радостин Валеов

Кой е най-добрият бърз кредит за вас?

admin

Как да си намерим работа като кредитен консултант

Радостин Валеов