Бизнес Кредитиране

Кредит за започване на бизнес. Стъпка по стъпка!

Интересувате ли се от пари назаем за стартиране на нов бизнес?

Бюрокрацията и сложните, дълги процедури за достъп до кредит,  не допринасят за професионалното развитие на младите хора, които поемат  инициативата да направят нещо и да променят нещо, за да имат по-високи стандарти на живот. Ето защо, самоуверените и амбициозни млади хора се преориентират и намират подкрепа другаде. Небанковите дружества са добра алтернатива на банките. Те отпускат лесно и бързо предимно необезпечени, краткосрочни заеми.

 

Кредити за започване на бизнес без обезпечение

Погрешно е да се смята, че бързите кредити са насочени единствено към този сегмент от населението, който има затруднения при управлението на текущите задължения за плащане.

Все повече интелигентни и проспериращи млади хора се обръщат към кредитните компании, за да теглят бърз кредит. Когато нещата са добре калкулирани и внимателно обмислени, може да се извлече полза от кредитните продукти. Използвайки ги правилно, много хора успяват да генерират високи доходи на по-късен етап.

Кредитите от фирми са за кратък период. Тази специфика обяснява по-високите лихвени проценти, които се начисляват в небанковия сектор. При банките, където заемите са гарантирани и отпускани, главно в средносрочен и дългосрочен план, лихвите са по-малки, но пък самите банки начисляват такси и комисионни. По тази причина, когато кандидатствате за кредит с малка сума само за няколко месеца, крайното оскъпяване ще бъде нищожно, спрямо оскъпяването на заем от банка, тъй като само за разглеждане и одобрение, ще ви бъде начислена такса.

  Заеми без трудов договор: Съвети за кредитополучатели

Ако е настъпило нежелано събитие и смятате, че не можете да платите заема навреме, трябва да се свържете с консултант на фирмата, който най-вероятно ще ви предложи опция за разсрочено плащане на няколко вноски. За тази услуга ще ви бъде начислена допълнителна сума.

Кредит за започване на бизнес

Много млади хора се интересуват от тази тема и затова направихме списък със сравнение на решения за кредитиране преди започване на бизнес. Вижте нашия списък с най-добрите решения и изберете най-подходящата оферта за вас. Натиснете бутона Заяви и попълнете вашите лични данни в краткия въпросник.

Вижте още

Как да си намерим работа като кредитен консултант

Радостин Валеов

Можем ли да кандидатстваме за кредит от чужбина

Примерен договор за заем на автомобил, сключен между физическо и юридическо лице

Радостин Валеов