Кредит с одобрение
Кредитиране

Кредити със сигурно одобрение

Необходим ви е кредит и търсите кредитна компания, при която одобрението е сигурно? Всъщност, ако нямате някакви притеснения по отношение на доходите или кредитната си история ще може да изтеглите кредит от всяка финансова институция.

При банките нещата са доста по-различни. Ако кандидатствате в банка винаги има риск дори в последния момент нещо да се обърка и да не получите одобрение на исканата сума. Възможно е да получите одобрение, но с допълнителни условия. Например, може да ви потърсят съдлъжник, поръчител, да намалят размера на кредита и много други. На практика, ако получите подобно одобрение и не може да изпълните условията е равносилно на получен отказ от банката. Така, че едно такова одобрение не ви върши никаква работа.

Затова, може би хората, които търсят кредити със сигурно одобрение имат право. Не желаят да изгубят времето си в чакане и в крайна сметка да не получат нищо. Ако погледнем реално на нещата сигурно одобрение е доста силно определение, тъй като едва ли има някой, който да гарантира получаването на исканата сума.

Как да изтеглите кредит с гарантирано одобрение?

Това са кредитите с бързо одобрение без проверки. Тези заеми се отпускат само от определени фирми за бързи кредити. Не се правят проверки в ЦКР, не се разглеждат доходите и кредитоспособността. Кредитоискателят подава искане онлайн и до минути получава одобрение. Но едновременно с това тези кредити са с по-високи лихви и такси. Така, че ако сте решили да се възползвате от подобно сигурно одобрение не подценявайте цената, която ще трябва да платите.

  Най-изгодната лихва в България

Дали си заслужава ще може да определите вие. Ако парите са ви необходими за неотложни нужди, тогава бихте могли да вземете заема и да се постараете да го върнете възможно най-бързо. Но, ако искате да изтеглите поредния кредит за екскурзия, почивка или покриване на други задължения, тогава не трябва да се впускате да подписвате договора за кредит преди да сте наясно с това колко ще ви струва реално.

100% сигурен заем – от къде да изтегля?

За каквото и да става въпрос все пак 100% сигурен заем е силно казано. Да, има фирми, които отпускат лесно кредити без излишни формалности, но предварително не може да се каже, че одобрението е гарантирано. Понякога има странични фактори, за които не подозирате и които могат да ви изиграят лоша шега. Така, че ако някой ви уговаря за сигурен заем, по-скоро внимавайте преди да приемете офертата. Бъдете предпазливи, защото може да има уловки, които да ви станат известни на по-късен етап.

Така, че ако чуете за кредити със сигурно одобрение би трябвало да бъдете по-осторожни, а не да се поддавате само на реклама. Направете съответните проверки, а това не е невъзможно при наличието на толкова много информация в интернет. Просто трябва да отделите малко време, за да бъдете сигурни и спокойни, за това което ще предприемете.

  Бързи кредити: как работят и как да ги вземем?

 

 

 

Вижте още

Кредити за пенсионери – всичко, което трябва да знаете за тях

Радостин Валеов

Най-изгодната лихва в България

admin

Инвестиция в ново жилище: Потребителски кредит или спестяване?

admin