Как да изтегля кредит с лошо ЦКР и запор
Кредитиране

Как да изтегля кредит с лошо ЦКР и запор?

Стъпки как да изтеглим кредит когато сме лошо ЦКР или запор?

Трябват ви пари, но се намирате в много трудна ситуация – имате запор и лоша кредитна история? Какво да направите, за да може да изтеглите парите, от които се нуждаете?

От всяка ситуация има изход, така че колкото и трудно да изглежда е важно да сте наясно какви стъпки да следвате, за да преодолеете този неприятен за вас момент. След като вече запорът е факт, нищо друго не може да се направи освен да се търси вариант да бъде вдигнат.

Уреждане на кредит с лошо цкр и запор

Нека изясним на какво се дължи запорът и каква е неговата сума. Как ще излезете от тази ситуация? Често се дават „приятелски“ съвети за откриване на сметка в друга банка, различна от банката, в която е наложен запора. Това действие ще бъде напълно излишно. Рано или късно запорът ще бъде наложен и в новата банка, която сте избрали, следвайки подобни съвети. А и това не е решение на проблема, а просто отлагане във времето и задълбочаване. От само себе си запорът няма да бъде вдигнат, дори напротив може да се стигне до нови по-драстични и неприятни за вас мерки.

  Финансовата култура и етиката във финансовия сектор

Ето защо, мислете в посока какво се иска от вас, за да бъде вдигнат. Ако смятате, че от банковите служители не получавате достатъчно информация, за да може да решите въпроса, обърнете се към адвокат или консултант. Не губете време в чакане.

Лошо ЦКР и запор

Изключително недобра комбинация. Ако сте наясно при какви условия може да бъде вдигнат запора и кога, то може да търсите начин да изчистите и кредитното си досие. Направете справка в Централния кредитен регистър за точния размер на задълженията, за да сте подготвени с актуална информация. След това може да потърсите и кредитна компания.

Най-бързия начин е като изтеглите кредит срещу обезпечение от кредитна компания. Лесно може да намерите кой да ви финансира срещу ипотека без да се разглеждат доходи и кредитна история. Част от фирмите за бързи кредити отпускат заеми без никакви проверки. Трябва, обаче да сте наясно, че това се случва срещу определена по-висока цена. Готови ли сте да я платите при положение, че се намирате в затруднено финансово положение? Все пак и наличието на запор не е за пренебрегване. Много е важно изцяло да решите въпроса със запора. Ако не може да бъде вдигнат, тегленето на кредит става по-трудно.

Тогава попадате в ситуация, в която трябва да намерите близък, който да изтегли кредита вместо вас. Това, обаче е изключително трудно и почти невъзможно. В подобни ситуации дори и най-близките за вас хора могат да откажат помощ. И разбира се, това е тяхно право, защото подобен дълг може да се окаже непосилна тежест. Ако нямате ясна представа как излезете от ситуацията, в която сте, не замесвайте и друг освен, ако наистина не може да ви помогне

  Защо да вземете бързи кредити?

Вижте още

Кредити със сигурно одобрение

Радостин Валеов

Тенденциите при онлайн заемите променят начина, по който правите бизнес

Как да се отървете от заеми законно

Радостин Валеов